About Company

JESICA ANDREW

CEO

About Viet Fruits

Established in 2011, Viet Fruits is committed to the wholesale trading of quality Vietnamese fruits to international markets in Asia, the Middle East, and Europe. Viet Fruits’s products can be found in major supermarket chains, hotels, and enterprises and institutions within the distribution area achieving annual sales of approximately 10 million USD.

From the outset, Viet Fruits explored a different brand development path in order to break the traditional sales model of wholesale fruit sales. By setting up factories and plants in Vietnam to produce and package products, Viet Fruits has set itself apart from the competitors.

Our foundation is three 1,500-acre pollution free, high quality orchards, and three processing plants in Vietname, all maintaining stringent quality control standards.

Viet Fruits provides a one-stop service for retail, wholesale, and supermarket distribution. Along with sound internal network management, professional cold-chain logistics and distribution, and a reduction in the intermediate links, Viet Fruits makes a more direct connection between farm and customer. These factors ensure not only the freshest product, but also the most cost effective merchandise.

GIỚI THIỆU VƯỜN TRÁI CÂY NGUYÊN LIỆU

VIET FRUITS FARM

Viet Fruits Farm 01

Farm

We have mango supply for our customers all year round by sourcing mangoes from different parts of Thailand. Our premium mangoes come from areas such as Pak Chong district, Nakhon Ratchasima Province, and the North Eastern part of Thailand where the weather is clear and the temperature is just right.

Harvest

Furthermore, we train our mango growers to use suitable fertilizers and make sure that no residues remain after harvest. Our attention to details and strict quality control right from the source ensures that our quality is superior to others.

Viet Fruits Farm 02

PACKING HOUSE

Our fruits come straight from the field to our packing house. They go through different cleaning stages and quality check to get ready to be packed. 

Viet Fruits Packing House 01

Production

Our fruits come straight from the field to our packing house. They go through different cleaning stages and quality check to get ready to be packed.

Best After

Chúng tôi đã tạo ra một nhãn dán "Best after" để giúp người tiêu dùng dễ dàng biết khi nào xoài ở độ chín hoàn hảo để tiêu thụ. Không chỉ độ chín có thể tùy chỉnh theo nhu cầu của khách hàng, mà chúng tôi còn có thể cung cấp cho khách hàng bao bì theo yêu cầu.

Viet Fruits Packing House 02
Viet Fruits Packing House 03

Quality

Tại Viet Fruits, chúng tôi chú ý đến các chi tiết nhỏ để đảm bảo rằng tất cả các loại trái cây được đóng thùng đều có chất lượng và tiêu chuẩn cao.

LOGISTICS

Viet Fruits Logistics 01

Loading

Sau khi trái cây được đóng gói, chúng đã sẵn sàng để được gửi đến sân bay. Chúng tôi đảm bảo các tài xế xe tải giao hàng vận chuyển hàng hóa thành phẩm một cách cẩn thận, bởi vì các loại trái cây có vỏ mỏng như xoài, dễ bị bầm tím.

Transportation

Điều quan trọng nữa là trái cây nằm trong container lạnh trong toàn bộ quá trình nhằm kiểm soát độ chín và chất lượng. Trái cây đến sân bay và sẵn sàng được vận chuyển trên toàn thế giới.

Viet Fruits Logistics 02

CONSUMERS

Viet Fruits Consumer 01

Consumers

Sau khi vượt qua tất cả các kiểm tra chất lượng bắt đầu từ trang trại cho đến khâu cuối, xoài cao cấp của chúng tôi được trưng bày tại các siêu thị cao cấp để người tiêu dùng thưởng thức. Những quả xoài này có thể được gọt vỏ và ăn tươi, hoặc trộn với các loại trái cây khác thành một loại nước ép tốt cho sức khỏe. Để có một trải nghiệm đầy đủ, ở Việt Nam, người ta thường dùng những quả xoài ngọt tự nhiên này với một ít xôi, rưới nước cốt dừa đậm đà!

CERTIFICATE

Với mối quan tâm cao về chất lượng tốt và an toàn thực phẩm, chúng tôi chỉ chọn các trang trại có tiêu chuẩn "Thực hành Nông nghiệp tốt (GAP)" trở lên. Chúng tôi cung cấp các sản phẩm chất lượng ngay từ hiện trường đến cơ sở đóng gói, theo tiêu chuẩn quốc tế GMP và HACCP. Với tiêu chuẩn nghiêm ngặt và kiến thức sau thu hoạch, chúng tôi đảm bảo sản phẩm của chúng tôi có chất lượng tươi và trình bày vượt trội cho đến khi đến tay khách hàng trên toàn thế giới.

ABOUT VIET FRUITS

Youspa chuyên sản xuất và cung cấp các dòng sản phẩm spa.

CONTACT
  • 038.982.1238
  • 154 Trần Hưng Đạo, Quận 5 TP Hồ Chí Minh